donderdag 1 oktober 2015 - Op 16 oktober om 19.30 vindt er een bijzonder concert plaats in de Bethlehemkerk ten behoeve van de restauratie van het orgel in de Nieuwe Kerk. De landelijk bekende fluitiste Marjolein de Wit komt dan naar Delft. Verder zullen die avond diverse koren en musici optreden.

Er wordt gevarieerd programma uitgevoerd, waarbij genoemde partijen op een bijzondere manier zullen samenwerken. Beslist de moeite waard om op deze vrijdagavond dit concert bij de wonen. Bovendien steunt u hiermee de restauratie van het prachtige orgel in de Nieuwe Kerk. De entreeprijs aan de kerk is Euro 7,50 (gezinskaart Euro 15). In voorverkoop zijn de kaarten te verkrijgen voor resp. €6 en €12 in de Oude Kerk, Heilige Geestkerkhof.

 

Musici: Hervormde Zangvereniging “Met Hart en Stem” en Hervormd Kerkkoor Delft olv Cees Kelderman, Kinderkoor Kristal olv Nathalie Dekker, fluitiste Marjolein de Wit, Solozang Annemarie van Woudenberg en Joena van Stokkum, Bas de Vroome - piano, Peter Verhoeks - orgel.

LET OP: Locatie is Bethlehemkerk - Floresstraat 2, Delft

 

Historische tijdlijn

Sluit tijdlijn ×