donderdag 19 november 2015 - Tijdens Lichtjesavond, op dinsdag 8 december, bent u van 18.30 tot 22.00 uur van harte welkom in de Oude Kerk van Delft. In de kerk kunt u genieten van een muzikaal programma en een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Ook zijn er diverse activiteiten in de wandelgangen.

In de Oude Kerk begint om 18.50 uur het podiumprogramma met een optreden van het Delftse Kinderkoor Kristal. Vanaf 19:30 uur kunt u meezingen met diverse kerstliederen die door de Christelijk gemengde zangvereniging Soli Deo Gloria ten gehore worden gebracht. Om 20.10 uur treedt het Rythm & Gospel Unity Choir uit Delft op, een jaarlijks hoogtepunt tijdens Lichtjesavond. Vanaf 20.55 uur sluit de Brassband O&U de avond af. Met hun grote bezetting belooft dit een gedenkwaardige afsluiter van de avond te worden.

 

Heel de avond door kunnen kinderen knutselen in de kinderhoek en kunt u de kerk bewonderen. Raak in gesprek met de drie wijzen, geniet van de prachtige architectuur en neem een kijkje bij de stands van verschillende organisaties.

De Oude Kerk is toegankelijk via de hoofdingang.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.lonkdelft.nl en www.oudeennieuwekerkdelft.nl.

Historische tijdlijn

Sluit tijdlijn ×