donderdag 24 september 2015 - Winkelt u wel eens via internet? Draagt u de restauratie van de Nieuwe Kerk een warm hart toe? Als u beide vragen met “ja” kunt beantwoorden, dan is er nu een manier om die twee met elkaar te verbinden! Als u namelijk online winkelt via de Goede Doel Shop, kunt u tegelijkertijd – zonder dat het u iets kost – bijdragen aan de restauratie van de Nieuwe Kerk!

Via goededoelshop.nl kunt u winkelen bij ruim 300 bekende webshops (Bol.com, Wehkamp, De Bijenkorf, etc.). Tegelijkertijd gaat er per aankoop een donatie naar het goede doel van uw keuze (en bij voorkeur is dat natuurlijk de restauratie van de Nieuwe Kerk!). U doneert dus zonder dat het u iets extra kost!

Het werkt heel eenvoudig:
Ga naar www.goededoelshop.nl en ga naar “Log in”. Klik op “Ik ben nieuw” en maak een account aan. Kies bij “Goede Doelen” uw favoriete doel en ga door naar “Shops”. Kies de webshop waar u uw aankoop wilt doen en plaats uw bestelling of doe uw aankoop. Na het winkelen krijgt u een mail van de webshop met de bevestiging van uw aankoop en een mail van de goededoelshop.nl met de hoogte van uw donatie.

Hoe kan het dat u doneert zonder dat u iets extra’s betaalt? Het principe is simpel, maar doeltreffend. Altijd als u een aankoop doet via internet, gaat er (zonder dat u dat merkt) een ''bonus'' naar de webbeheerder. Dit heet ook wel affiliate marketing. Via Goededoelshop.nl gaat dit deel van uw aankoop niet naar de webbeheerder, maar naar het goede doel van uw keuze.
Hoeveel geld van uw aankoop gaat er naar het goede doel? Dat is afhankelijk van de hoogte van uw aankoopbedrag. Daarnaast hanteert elke winkel een eigen percentage dat afgegeven wordt als bonus. Dit percentage staat bij elke winkel aangegeven en is te vinden door op het 'info' icoontje te klikken bij “Shops”. Om u een voorbeeld te geven: stel dat u voor € 100,- een aankoop doet bij De Bijenkorf, dan gaat er € 3,75 naar het goede doel . Koopt u voor datzelfde bedrag bijvoorbeeld printerinkt bij de Inktpatroonshop.nl, dan verdient u maar liefst € 7,50 voor het goede doel!

Alle beetjes helpen! Steun daarom kosteloos de restauratie van de Nieuwe Kerk en doe voortaan uw internet-aankopen via www.goededoelshop.nl. De Commissie Fondswerving is u bij voorbaat dankbaar!

Historische tijdlijn

Sluit tijdlijn ×