× Um diese Inhalte anzuzeigen, wird das System konfiguriert de

Prinses Mabel en Prins Friso, zij gaven elkaar het ja-woord in de Oude Kerk te Delft. Deze locatie is in het bijzonder geschikt om een zegen te vragen over het huwelijk van twee mensen. De Oude Kerk biedt hiervoor faciliteiten voor kleine en grote gezelschappen.

In de afgelopen honderden jaren zijn vele, bekende en minder bekende, Nederlanders in de Oude Kerk van Delft getrouwd. Zo werd op 24 april 2004 het huwelijk van Prins Friso en Prinses Mabel ingezegend in deze prachtige kerk.

Stelt u zich voor: de klokken van de Oude Kerk galmen over de stad. Het bruidspaar schrijdt door de prachtig versierde kerk naar voren, terwijl het majestueuze orgel de ruimte vult met muziek... Ook voor u is het mogelijk om de huwelijksdienst te houden in één van de mooiste kerken van ons land.

We horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt.

Receptie/diner 
Voor of na de plechtigheid kunt u gebruik maken van onze uitgebreide cateringfaciliteiten. Zo kunt u uw gasten een hapje en drankje aanbieden, maar behoort ook een volledig (gala) diner tot de mogelijkheden.

 ---

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen voor uw bruiloft. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw evenement door te spreken. Daarna kunnen wij een gespecificeerde offerte voor u maken. 

 

Timeline »

Timeline schließen ×