× Um diese Inhalte anzuzeigen, wird das System konfiguriert de

Voor uw concert bent u opzoek naar de juiste locatie. Een locatie die past bij de beleving die u de bezoekers wilt bieden. Een locatie met een verhaal. Dat vindt u bij de Oude n bij de Nieuwe Kerk van Delft. Locaties die uw concert tot een geweldig evenement zullen maken.

Een mooie concertuitvoering vraagt om de juiste locatie. Een locatie die past bij de beleving die u de mensen wilt bieden. Een locatie met een verhaal. Dat vindt u bij de Oude Kerk én bij de Nieuwe Kerk van Delft. Monumentale kerken die iets toevoegen aan uw concert!

Oude Kerk
De Oude Kerk biedt u veel verschillende mogelijkheden en heeft een prachtige akoustiek. Daarnaast beschikt de Oude Kerk over een drietal monumentale orgels. Er zijn diverse opstellingen mogelijk qua podium en zitplaatsen. De Oude Kerk kan maximaal 1500 bezoekers verwelkomen.

Nieuwe Kerk
De Nieuwe Kerk, met zijn prachtige verhaal, is ook beschikbaar voor verhuur. Wel heeft deze kerk een aantal voorwaarden. Zo kunnen we de kerk niet sluiten tijdens de normale openingstijden. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.

 

Timeline »

Timeline schließen ×