× Pour afficher ce contenu, le systГЁme est configurГ� Г� fr

U organiseert een evenement, anders dan receptie, diner of concert en u bent opzoek naar de juiste locatie hiervoor. Bij de Oude en Nieuwe Kerk te Delft zijn talloze mogelijkheden! Wij zijn nieuwsgierig naar uw ideen en kijken graag samen naar de mogelijkheden die de Oude en Nieuwe Kerk bieden.

Op bent op zoek naar een locatie voor een lezing, congres, beurs of een ander soort evenement? Bij de Oude en Nieuwe Kerk te Delft zijn talloze mogelijkheden! Wij zijn nieuwsgierig naar uw ideeën en kijken graag samen naar de mogelijkheden die de Oude en Nieuwe Kerk bieden.

Congres en lezingen
Bij de Oude en Nieuwe Kerk kunt u terecht voor de organisatie van een lezing of congres. De inspirerende omgeving draagt bij aan de uitstraling van uw evenement. Wilt u uw gasten iets te eten en drinken aanbieden? Geen probleem, wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden.

Tentoonstelling
U bent opzoek naar de perfecte locatie voor uw nieuwe tentoonstelling. Ook dat kan bij de Oude of Nieuwe Kerk in Delft! Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact
Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie via het informatie-formulier.

 

Chronologie »

Fermer la chronologie ×
UA-28388632-1