1 oktober '24 om 20:00 uur

Informatieavond over verbouwplannen Nieuwe Kerk

Heb je het al gehoord? Er zijn spannende plannen voor de Nieuwe Kerk, een van Delfts meest iconische gebouwen! Na jaren van voorbereiding ligt er nu een plan klaar dat alle betrokken partijen enthousiast maakt. Dit gaat niet alleen om de kerkelijke organisatie, maar ook de gemeente Delft, de welstandscommissie (AOK) en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Wat staat er op de planning?

Binnen de historische muren komen er vier nieuwe zalen, 14 toiletten, bergruimte, een goed uitgeruste keuken en een extra entree. Er komt zelfs een dagkapel voor kleinschalige bijeenkomsten. Deze aanpassingen zullen de Nieuwe Kerk nog toegankelijker en bruikbaarder maken voor zowel de kerkgemeenschap als de hele stad.

Met deze verbeteringen kan de Nieuwe Kerk zijn rol als belangrijk baken in de stad nog beter vervullen. Het wordt een plek die zowel gastvrij is voor bezoekers als functioneel voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om concerten, verhuur van zalen of andere activiteiten - de Nieuwe Kerk wordt klaargestoomd voor de toekomst. Maar het blijft de vertrouwde historische kerk van Delft.

Wil je meer weten over deze plannen?

Kom dan naar de informatieavond op 1 oktober 2024. We lichten de plannen toe en horen graag jouw mening!

Je bent van harte welkom in de Nieuwe Kerk!

Praktische informatie:

  • Datum: Dinsdagavond 1 oktober 2024
  • Locatie: Nieuwe Kerk (aan de Markt)
  • Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Waar kunnen we je mee helpen?

Geen resultaten gevonden.