× To display this content, the system is configured to Dutch

Tuesday November 27 2018 - De zoekdienst van zondag 2 december is de eerste op een nieuwe locatie: de doopkapel in de Oude Kerk (toeristeningang). Het thema van de dienst is ‘Vol verwachting – waar klopt ons hart voor?’.

2 december is ook de eerste zondag van advent, de periode waarin toegeleefd wordt naar Kerst. In de kerk staat dan de verwachting centraal, het uitkijken naar de komst van Jezus. Ook in de zoekdienst gaan we met elkaar nadenken en spreken over onze verwachtingen, voor onszelf en voor de wereld. Waar kijken we naar uit? Waar klopt ons hart voor? Waar hopen we op? En wat kunnen we verwachten van God, die in de Bijbel belooft ‘Ik maak alle dingen nieuw’?


Het thema komt terug in mooie liederen, stilte en gebed, gesprek met elkaar, een lezing uit de Bijbel en een overdenking. René Strengholt, missionair werker van de Protestantse Gemeente Delft, gaat voor in de dienst. De zoekdienst begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur. Om 12.30 uur gaan de deuren open en staan er koffie, thee en broodjes klaar. Van harte welkom! Zie ook facebook.com/tijdvoorGod. De zoekdienst is een activiteit van de Protestantse Gemeente Delft.

Historical timeline

Close timeline ×