Houdt u van wijn en draagt u de restauratie van de Nieuwe Kerk een warm hart toe? Dan hebben we nu een hele mooie actie waarbij u geniet van een mooie wijn en u ook nog eens bijdraagt aan de restauratie.

In samenwerking met Château de l’Horte, één van de betere wijnchateaus in Frankrijk, hebben we een speciale Oude Kerk-wijn en een Nieuwe Kerk-wijn ontwikkeld. Beide soorten zijn voorzien van een fraai etiket met een ets van de Oude of Nieuwe Kerk. Ze zijn daarom ook heel geschikt als bijzonder Delfts presentje. Van beide soorten is een rode en een witte wijn verkrijgbaar.

Lovende recensies
De wijnen van Château de l’Horte staan erg goed bekend. De diverse wijngidsen zijn er lovend over en geven al snel een minimaal cijfer van een 8 of 9 of het predicaat omfietswijn. Mooie kwaliteitswijnen dus.

Opbrengst
De kerkwijnen zijn verkrijgbaar in de museumshops van de Oude en Nieuwe Kerk. De opbrengst is in zijn geheel voor de restauratie van de Nieuwe Kerk. Deze wijnen zijn ook verkrijgbaar bij de vier Delftse PLUS-supermarkten. Van iedere verkochte fles bij deze PLUS-supermarkten is 2 euro bestemd voor de restauratie van de Nieuwe Kerk.

Chateau de l'Horte
Naast de kerkwijnen is het ook mogelijk om enkele van de bijzondere topwijnen van Château de l’Horte te bestellen, zoals een Réserve Spéciale, een Grande Reserve en de beroemde Cuvée le Coq. Een mooie manier om uw wijnvoorraad aan te vullen met bijzondere wijnen en ook nog eens bij te dragen aan de restauratie.

Voorwaarden

  • Bestellen van de bijzondere wijnen kan alleen via het bestelformulier.
  • De kerkwijnen zijn in de museumshops van beide kerken verkrijgbaar, maar zijn ook via het bestelformulier te bestellen.
  • Doordat de wijnen rechtstreeks vanaf het chateau worden geïmporteerd, bedraagt de levertijd enkele weken.
  • Bestellingen die uiterlijk 30 november via deze site worden gemaakt, zijn gegarandeerd voor de feestdagen binnen.
  • Zodra uw bestelling binnen is, ontvangt u bericht. U kunt uw bestelling dan afhalen en betalen in de Oude Kerk.

Tijdlijn »

Sluit tijdlijn ×