Prinses Mabel en Prins Friso, zij gaven elkaar het ja-woord in de Oude Kerk te Delft. Deze locatie is in het bijzonder geschikt om een zegen te vragen over het huwelijk van twee mensen. De Oude Kerk biedt hiervoor faciliteiten voor kleine en grote gezelschappen.

In de afgelopen honderden jaren zijn vele, bekende en minder bekende, Nederlanders in de Oude Kerk van Delft getrouwd. Zo werd op 24 april 2004 het huwelijk van Prins Friso en Prinses Mabel ingezegend in deze prachtige kerk.

Trouwen in één van de mooiste kerken van Nederland : De Oude Kerk. De ruimte ademt van nature de juiste sfeer om uw huwelijk te bezegelen. Naast kerkelijke huwelijken kunnen ook burgerlijke huwelijken worden voltrokken. Of beide direct na elkaar. Na de huwelijksceremonie is er in de kerk ook ruimte voor een receptie of een diner. We denken graag met u mee over de vele mogelijkheden die de Oude Kerk biedt. Tijdens de ceremonie staat de kerk exclusief tot jullie beschikking, de kerk is dan gesloten voor museale bezoekers en andere gebruikers.

Receptie/diner 
Voor of na de plechtigheid kunt u gebruik maken van onze uitgebreide cateringfaciliteiten. Zo kunt u uw gasten een hapje en drankje aanbieden, maar behoort ook een volledig (gala) diner tot de mogelijkheden.

 ---

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen voor uw bruiloft. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw evenement door te spreken. Daarna kunnen wij een gespecificeerde offerte voor u maken. 

 

Tijdlijn »

Sluit tijdlijn ×
UA-28388632-1